Internațional

„Surpriză” mare! Un irlandez a încercat să treacă vama cu ouă Kinder pline de cocaină

Un irlandez în vârstă de 28 de ani riscă până la 25 de ani de închisoare, după ce a înghițit șase ouă Kinder Surprise pline cu cocaină, în încercarea de a intra cu drogurile în Australia. Tânărul a fost oprit de ofițerii de control de la frontieră, pe aeroportul din Melbourne pe 28 decembrie.

Ulterior, după ce a fost interogat de ofițeri, a fost dus la spitalul Royal Melbourne din apropiere pentru o radiografie internă, care a scos la iveală faptul că bărbatul a înghițit șase capsule de ou Kinder Surprise, care conțineau aproximativ 120 de grame de cocaină.

Bărbatul a sosit la Melbourne cu un zbor din Orientul Mijlociu, iar „cele șase capsule galbene de plastic” au fost recuperate după ce bărbatul a mers la toaletă.

Pe 30 decembrie bărbatul s-a prezentat în fața instanței și a fost arestat preventiv.

„Contrabanda internă cu droguri este o prostie. Există riscul real ca ceva să meargă prost, ducând la o supradoză de droguri potențial fatală sau leziuni permanente ale organelor interne”, a declarat șeful poliției, Chris Salmon.

De asemenea, comisarul a subliniat că „acest caz arată până unde merg unii oameni pentru a evita depistarea la graniță”.

„Nu merită să vă riscați sănătatea încercând să transportați intern droguri în țara noastră, deoarece ofițerii sunt foarte instruiți în detecție și se vor asigura că sunteți oprit la graniță”, a adăugat Ian Beasant, superintendent interimar.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *