Social

Surpriză pe aeroportul Chișinău. Două pistoale și zeci de bile din metal, camuflate în bagajul unui tânăr de 17 ani din Israel

Două pistoale, 11 balonașe de gaz și bile din metal, au fost depistate în bagajul unui pasager de pe ruta „Chișinău-Tel Aviv”. Cazul a fost înregistrat de Poliția de frontieră pe Aeroportul Internațional Chișinău în seara zilei de marți, 25 aprilie.

În cadrul controlului trecerii frontierei, pe sensul de ieșire din Republica Moldova s-a prezentat un tânăr de 17 ani, cetățean al Israelului, transmite Jurnal.md.

Astfel, la scanarea bagajului, polițiștii de frontieră au observat obiecte din metal presupuse a fi arme. După verificarea bagajului au fost descoperite pistoale cu aer comprimat, balonașele de gaz și pachete cu zeci de bile din metal. Bunurile au fost ridicate, urmând să fie supuse expertizei balistice.

Imediat, la fața locului a intervenit grupul de investigație din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău care continuă cercetările pe caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *