ActualitateROMÂNIA

Surpriza uriașă a lui Piedone: susține candidatul PSD-PNL la un sector al Capitalei

Candidat al PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a intervenit într-o emisiune la Antena 3 CNN, unde se afla invitat și Rareș Hopincă, prefectul Capitalei și candidatul PSD-PNL la Primăria Sectorului 2. Piedone a ținut să-l anunțe în direct pe Hopincă faptul că PUSL nu va pune candidat la Primăria Sectorului 2 și va avea susținerea sa.

”Vreau să fac un anunț, în premieră: PUSL nu depune listă cu candidați la Primăria Sectorului 2. PUSL îl susține pe domnul prefect Rareș Hopincă la funcția de primar. PUSL va depune doar liste de consilieri. Este o decizie a PUSL luată ca urmare a activității, tinereții și a interactivității cu domnul Rareș Hopincă, cel care în lipsa mea mi-a ținut Primăria ca city manager. Eu nu mă uit la partidul care-l susține, am decis să nu-i pun contracandidat, merg decât în Consiliu.”, a declarat Piedone, la Antena 3 CNN.

Replica lui Rareș Hopincă

Rareș Hopincă era invitat în studioul Antena 3 CNN și a spus că îl onorează susținerea lui Cristian Popescu Piedone, însă el va fi obligat să îl voteze pe Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei.

”Mă surprinde extrem de plăcut poziția domnului primar Piedone. Dumnealui știe că îi apreciez foarte mult munca, de altfel cât am colaborat la Primăria Sectorului 5 a existat o unitate de proiecte, atât timp cât le-am administrat eu, cât și ulterior când le-a reluat dumnealui. Ce să spun: mă bucură, mă onorează. Mă onorează susținerea domnului Piedone, dar sunt obligat ca la Primăria Capitalei să îl votez pe domnul Cîrstoiu, candidatul PNL-PSD la Primăria Capitalei.”, a spus Rareș Hopincă.

În replică, Piedone a explicat că Rareș Hopincă are poziția publică corectă, dar el știe că în cabina de vot mulți susținători ai PSD îl vor vota pe el.

”Vă spun eu, în cabina de vot, mulți PSD-iști vor vota Piedone. În public vor spune ceea ce a spus Rareș, dar în cabina de vot vor pune ștampila pe Piedone”, a mai declarat Piedone.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

 1. Vecinul meu praseste ciori,
  Vecina mea praseste farduri,
  Eu sunt un om pe niste scari
  Si-un caine ulucind prin garduri.

  Odata ,de mai multe ori
  Caci ce pot fi acestegarduri
  Decat cazute foste scari,
  Decat cazute foste garduri !

  Vise neica Piedoane !
  Nu semeni cu actorul decat la diametrul burtii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *