Social

Tânărul din imagini este căutat cu disperare de rude: A lăsat și un mesaj de adio

Un tânăr din satul Băcioii Noi a dispărut fără urmă. Potrivit mamei acestuia, el a lăsat un mesaj de adio și a plecat de acasă.

Bărbatul a dispărut în noaptea din duminică, 16 iulie, și se numește Pavel Bitca. Ultima dată, el a fost văzut în drum spre Băcioi, transmite Știri.md și Echipa.md.

Ulterior, mama bărbatului a venit cu un mesaj pe rețelele sociale: „Bună ziua tuturor, vă rog din suflet, poate cunoaște cineva acest băiat. Astă noapte a lăsat un bilet de adio și a dispărut. Vă rog din suflet, sunați la poliție. Îl cheamă Pavel”.

Persoanele care dețin orice informație despre tânărul dispărut sunt rugate să contacteze numărul 079419946 sau să apeleze la Serviciul Unic de Urgență 112.

Înainte să dispară, tânărul ar fi lăsat un mesaj de adio pe pagina sa de Facebook..

„Vreau să îmi cer iertare de la toți. Astăzi a fost ultima mea zi printre oameni, de mâine voi fi printre îngeri. Îmi cer iertare de la toți cei pe care i-am supărat cu ceva. Îmi cer iertare de la cei ce mi-au oferit iubire. Îmi cer iertare de la cei care mi-au fost alături când am avut nevoie. Știu că la mulți dintre voi i-am fost mai mult decât prieten, dar asta e viața, un om pleacă, altul vine”, a scris Pavel.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *