Social

TANC: 10 mii de cetățeni din municipiul Chișinău nemulțumiți de calitatea serviciilor în transportul public

Potrivit consilierului municipal Ruslan Codreanu, petiția publică a fost semnată de locuitorii celor 18 suburbii și vine cu un set de propuneri concrete privind îmbunătățirea serviciilor de transport public, care ar fi: respectarea strictă a orarului de circulație a microbuzelor pe rute și a autobuzelor în suburbiile municipiului Chișinău, conform programului prestabilit, în special după ora 19:00 până la ora 23:00; respectarea programului de circulație și punctualitate, asigurarea unităților de transport în stare tehnică adecvată; asigurarea condițiilor de siguranță a călătoriei.

„Situația cu transportul public din municipiul Chișinău este dezastruoasă. Pe parcursul celor două luni cât a durat campania TANC, am reușit să acumulăm circa zece mii de plângeri de la locuitorii suburbiilor și tot atâtea critici la adresa primarului general", a menționat Ruslan Codreanu.

Campania TANC a fost lansată la data de 25 martie 2016 de fracțiunea ‎PPEM din Consiliul municipal Chișinău cu scopul soluționării problemelor cu care se confruntă locuitorii mun. Chișinău din suburbii care zilnic întâmpină probleme din cauza serviciilor publice de transport de calitate proastă.

De asemenea, vă reamintim că Fracțiunea PPEM în CMC organizează mâine, 9 iunie, ora 12:00, în fața Primăriei municipiului Chișinău un protest contra corupției din Primăria municipiului Chișinău.

TIMPUL.MD

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *