Chișinău

Țară de mâna a 3-a / Cortul montat la Aeroport pentru a nu îngheța de frig este prea mic. Pasagerii stau în aer liber la coada creată de „profesioniștii” din Poliția de Frontieră

La intrare în Aeroport sunt instalate corturi, unde se vor putea adăposti cei care acum stau afară în frig așteptând să fie „verificați” de „profesioniștii” care lucrează în Vamă.

După instituirea unui control suplimentar al bagajelor la intrare, la Aeroportul Chișinău se formează cozi infernale atât la intrarea în clădire, cât și la punctul de trecere a frontierei.

Cetățenii sunt rugați să vină la aeroport cu cel puțin 3 ore înainte de zbor.

De luni, 1 august, au intrat în vigoare noile reguli privind accesul în Aeroportul Internațional Chișinău. Noile măsuri restrictive vin în contextul zecilor alerte cu bombă anunțate anterior pe aeroportul de la Chișinău.

Potrivit autorităților, primul filtru de control de securitate va fi la intrarea în Aeroport, unde polițiștii de frontieră vor asigura controlul scanat al bagajelor de mână, dar și al valizelor.

„Reiterăm apelul nostru către cetățeni – să vină din timp la aeroport ca să dispună de timpul necesar pentru toate procedurile aeroportuare. (…)

Menținerea regimului în Aeroport este în responsabilitatea angajaților Poliției de Frontieră, vor fi antrenate și echipaje canine specializate în depistarea substanțelor interzise și explozive”, menționează responsabilii de la Poliția de Frontieră.

Cetățenii care nu vor să piardă ore întregi pentru a fi verificați de puținii angajați ai Poliției de Frontieră pot opta să-și cumpere bilete și să zboare din Iași – drumul până din Chișinău până la Aeoportul din Iași durează în jur de 2 ore.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Cine v-a păcălit pe voi că RM e o țară??? E un ciot de Românie furat și rusificat strașnic de către cei mai josnici reprezentanți ai speciei umane și anume „măreața” națiune rusă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *