Actualitate

Târgul de oportunități pentru elevi

Răspuns la acestea, precum și la multe alte întrebări pe care le are un viitor student sau masterand poți să le primești participând la târgul internațional pentru elevi și studenți – EDU Forum care se va desfășura pe durata a două zile 21 și 22 noiembrie, în incinta Leo Grand.

EDU Forum este o inițiativă educațională lansată de către AIESEC Chișinău și Excel cu scopul de a oferi un spațiu comun de dialog și schimb de experiențe pentru toți cei ce sunt preocupați de educație și dezvoltare personală.

Ediția EDU Forum din acest an se va structura pe doua direcții principale:

• Va găzdui expoziția internațională de oferte educaționale și dezvoltare personală, care va aduce față în față cele mai reprezentative instituții de învațământ din țară și de peste hotare, organizații de tineret, proiecte de voluntariat, tabere internaționale, programe bursiere s.a cu tinerii studioși din Republica Moldova.

• În paralel, pe parcursul a doua zile vor fi organizate seminare și workshopuri interactive completate de prezentări tematice susținute de invitați din țară și de peste hotare. Vom discuta despre cum e sa fii elev/student în străinatate, cum sa-ți dezvolți abilitățile de leadership, cum să aplici pentru un program bursier, care sunt așteptările angajatorilor și multe altele. Vezi programul complet, aici.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți despre eveniment și a facilita participarea cât mai activă a tinerilor și instituțiilor educaționale la formarea agendei EDU Forum, va invităm, de asemenea, sa vizitați pagina noastră de Facebook.

Accesul la eveniment este gratuit și se va face în baza tichetelor ce pot fi obținute completând formularul pe care îl găsești aici:  http://eduforum.md/#timer

Te așteptăm să te alături nouă, în momentul oportun ție, pentru a accesa această posibilitate ce-ți va oferi, cu siguranță, răspunsuri clare la multe întrebări și te va determina să alegi direcția de dezvoltare personală ce se ți se potrivește perfect.

D.C. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *