Social

Tată și fiu, reținuți de oamenii legii pentru bătaie și răpirea unei mașini: Unul dintre ei e angajat MAI

Un tânăr de 21 de ani și tatăl acestuia în vârstă de 48 ani, au fost reținuți de poliție, după ce au răpit o mașină.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati, în data de 9 aprilie, aproximativ la ora 23:15, în cadrul Serviciului de Gardă al IP Centru a parvenit informația precum că, pe Șoseaua Hîncești, un bărbat a fost agresat fizic și, iar atacatorii i-au sustras automobilul de model „Toyota”, scrie Echipa.md.

Ulterior, la fața locului, grupa operativă a stabilit că victima și suspecții ar fi consumat alcool împreună, iar la un moment dat, între aceștia s-a iscat un conflict, care a generat într-o bătaie.

Suspecții i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, după care, profitând de faptul că nu sunt văzuți au sustras automobilul acestuia de model „Toyota Prius”, deplasându-se într-o direcție necunoscută.

În urma măsurilor întreprinse, suspecții au fost depistați si reținuți la o stație PECO de pe strada Grenoble din Capitală. Aceștia s-au dovedit fi tată și fiu, cu vârstele de 48 de ani și 21 de ani.

Ambii au fost escortați la inspectorat pentru audieri. Prin acțiunile lor au cauzat victimei dureri fizice și un prejudiciu material considerabil în sumă de aproximativ 200 000 lei.

Pe caz a fost inițiată o cauza penală, suspecții fiind reținuți pentru 72 de ore.

Între timp, sursa citată scrie că tânărul de 21 de ani ar fi un angajat al Inspectoratului General al Carabinierilor din cadrul MAI, iar tatăl său ar activa în calitate de taximetrist. Investigațiile conitnuă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *