Eveniment

Tatăl și fiul făceau contrabandă cu țigări pe malul Prutului

Poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, în colaborare cu poliţişti de frontieră moldoveni, au observat pe direcţia localităţii de frontieră Priza Prut, o persoană care se deplasa cu o căruță plină cu niște cutii acoperite cu iarbă. 

Bărbatu nu s-a supus somaţiilor polițiștilor de a se opri decât după ce aceștia au tras trei focuri de armă în sus.  În urma verificărilor s-a constatat că persoana în cauză este cetăţeanul român B.V., în vârstă de 54 ani.


Din cercetări şi declaraţiile persoanei depistate, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că aceasta s-a deplasat până la malul românesc al râului Prut, unde s-a întâlnit cu fiul său de la care a preluat căruţa plină cu ţigări.Fiul bărbatului, cetăţeanul român B.I., în vârstă de 23 ani, a trecut coletele peste râul Prut, de pe teritoriul Republicii Moldova în România, cu ajutorul unei undițe și funii. Tânărul era în atenţia poliţiştilor de frontieră, deoarece în luna septembrie a anului trecut a fost depistat încercând să introduca ilegal ţigarete în România

În urma controlului efectuat asupra atelajului, lucrătorii noştri au descoperit şapte colete ce conţineau cantitatea de 121.940 ţigarete diferite marci cu timbru de acciză Republica Moldova, în valoare de peste 53,5 mii lei românești. 

Timpul.md
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *