Horoscop

Taurii au agenda încărcată astăzi şi nu au timp de gânduri negre

Berbec
Stai ca pe ghimpi in asteptarea unui raspuns menit sa restabileasca linistea pe anumite planuri care s-au cam dat peste cap. Vestea cea mare soseste, in sfarsit, si toate revin la normal, spre bucuria ta. E ca si cum ai reusi sa scoti la iveala un adevar care multa vreme s-a ascuns in spatele unei masti false, si pentru ca ti se face dreptate, ai toate motivele sa te lauzi cu asta. Eforturile tale de a aduce dovezi in favoarea ta au efecte benefice si totul se repara!

Taur
Nu sta sa treci in revista deceptiile ultimelor zile, ci apuca-te de ceva cat se poate de dinamic pentru a-ti abate gandurile de la motivele tale de tristete. Ai multe de facut si astazi, agenda e incarcata de activitati care mai de care mai interesante, ca atare nu sta degeaba, pentru ca lipsa de ocupatie te determina sa lasi loc gandurilor negre sa ti se infiltreze in minte. Cu cat esti mai ocupat, cu cat vrei sa faci mai multe in acelasi timp, cu atat iti vei recapata mai usor buna dispozitie si energia.

Gemeni
Noroc ca esti inconjurat de cei dragi intr-un moment apasator ca acesta. Nu esti in toane bune, te incearca suspiciunea, teama si nesiguranta in fata unui eveniment pe care nu stii cum il vei gestiona, dar prezenta familiei alaturi de tine se va dovedi a fi solutia perfecta pentru a merge mai departe cu capul sus. Lasa aceste temeri inutile la o parte, pentru ca detii toate resursele sa depasesti orice hop. Molipseste-te de optimism si de elan de la cei care te sustin de pe margine!

Rac
Nu te poti detasa de o amintire urata din trecut, de o jignire cauzata de un inamic sau de un esec ce te-a marcat profund sufleteste. Faci ce faci, si tot acolo revii cu gandul, desi ai avea multe altele de facut acum care sa-ti distraga atentia de la motivele tale de suparare. Concentreaza-te asupra prezentului, nu te mai refugia in amintiri, pentru ca nu tot ce s-a cuibarit acolo, in memorie, iti face bine. Ai tendinta de a scoate la lumina doar cele mai dureroase evenimente prin care ai trecut inainte iar aceasta nu-ti prieste.

Leu
Vestile bune vin de departe si iei legatura cu persoane dragi de pe alte meleaguri pentru a va pune la curent unii pe altii cu cele mai placute evenimente prin care fiecare a trecut in ultima perioada. Poate pregatesti o calatorie pentru perioada urmatoare si depui suflet si energie in fiecare detaliu legat de acest moment. Vrei sa iasa perfect, de aceea te informezi in detaliu cu privire la ziua plecarii, la pregatirea bagajelor, la ceea ce ai de vizitat la destinatie. Esti un bun organizator turistic!

Fecioara
Ai castig de cauza intr-o situatie conflictuala in care fiecare ridica tonul si isi sustine pozitia cu oarecare agresivitate. Nici tu nu te lasi mai prejos si reusesti sa ai ultimul cuvant deasupra tuturor, dar fara a te lasa furat de cuvinte dure sau de ton ridicat. Ai alte argumente pentru ai convinge pe ceilalti ca ai dreptate, ca atare foloseste-le din plin. Ceilalti vor incerca sa te irite, sa te scoata din pepeni, dar reusesti sa ramai calm si sa extragi concluzia care va fi in beneficiul tau personal, invingandu-ti rivalii.

Balanta
Oboseala isi lasa amprenta pe activitatile acestei zile, pentru ca nu vei reusi sa te concentrezi eficient pentru a ajunge la ceea ce ti-ai propus. Vei considera fiecare punct de pe agenda de zi ca un sacrificiu, ca o obligatie care nu-si face nicio placere, fiind doar impins de la spate sa le duci la indeplinire. Cand nu esti motivat de nimic, e normal sa faci totul la un nivel mediocru, care nu te va multumi, incercand doar sa scapi cat mai repede de sarcina si apoi sa treci la altceva.

Scorpion
Norocul apare pe oriunde ai trece, de parca te-ar urmari in permanenta. Totusi, daca vezi ca toate iti ies de minune, nu intinde nici tu coarda, pentru ca norocul mai poate sa si plece la un moment dat. Bucura-te de auspiciile pozitive ale acestei zile pentru a lua legatura cu oamenii, pentru a participa la evenimente colective. Sansa ta tine de loc si de timp, adica treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a primi o veste exceptionala. Nu e numai norocul tau, deci nu-l trage doar pe turta ta!

Sagetator
Un vis nou se naste in mintea ta si, daca ai bate fierul cat e cald, ai ajunge foarte repede la tinta propusa. Prinzi un val ascendent care te trimite la succesul final, dar totul tine de spontaneitate, de reactii rapide, pentru ca daca stai pe ganduri si incepi sa diseci firul in patru, vei pierde cateva momente favorabile. Cu cat esti mai prompt in miscari, cu atat sansa de a-ti implini visul mai repede creste, ca atare grabeste-te si stai cu ochii pe tot ce apare nou in favoarea acestui scop!

Capricorn
Multi vor comenta acid planurile tale pentru perioada urmatoare, de parca nu pot fi de acord cu tine. Nu te lasa influentat de acestia, pentru ca multi iti vor prezenta viitorul in lumini sumbre anume pentru a te opri din elan, dar succesul depinde numai de vointa si de capacitatea ta de a-ti urmari scopul orice s-ar intampla sau orice ai auzi in jur. Unii nu stiu decat sa critice si sa-i traga inapoi pe cei curajosi, ca atare tu continua-ti drumul cu incredere in reusita finala.

Varsator
Flerul iti spune care dintre interlocutorii tai sunt demni de incredere si cu care iti poti permite sa vorbesti in doi peri. Daca unii mint, le raspunzi si tu cu aceeasi moneda, ca sa nu te iei cumva dupa informatiile eronate pe care ti le ofera. Daca le dai replici in acelasi ton, ii vei scoate din sarite si astfel isi vor da imediat arama pe fata, ca atare nu lua in serios nimic din ceea ce au acestia sa-ti transmita, pentru ca sigur nu spun adevarul. Distreaza-te pe seama celor care ti-au dovedit si altadata ca nu sunt sinceri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *