Horoscop

Taurii au şanse să redreseze bugetul familiei

Aveţi ocazia să obţineţi cu uşurinţă câştiguri mărunte, dar fiţi prudent şi evitaţi speculaţiile. S-ar putea să aveţi o dispută cu partenerul de viaţă, dacă refuzaţi să mergeţi în vizită la o rudă.

TAUR
Vă puteţi ocupa de probleme financiare. Aveţi şanse să redresaţi bugetul familiei. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să nu refuzaţi.

GEMENI
Aveţi multe de rezolvat, aşa că stabiliţi-vă clar priorităţile. Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute, dar necesare. S-ar putea să vă ocupaţi de o problemă urgentă a unei persoane dragi din familie.

RAC
Este o zi bună pentru a vă pune în practică planurile de afaceri. Puteţi să progresaţi considerabil pe plan financiar. Relaţiile cu colegii şi cu prietenii sunt bune.

LEU
Începeţi ziua hotărât să terminaţi o lucrare în casă. Un bărbat mai în vârstă din familie vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Nu vă străduiţi să evitaţi o ceartă, riscaţi să rupeţi relaţiile.

FECIOARĂ
Puteţi avea un succes deosebit la întâlnirile de afaceri. Sunt bine aspectate şi relaţiile cu familia şi prietenii. Vă întâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp.

BALANŢĂ
S-ar putea să aveţi o mică neînţelegere cu partenerul de viaţă. Rezolvaţi această dispută cu blândeţe. Aveţi grijă să nu provocaţi scene de gelozie!

SCORPION
S-ar putea să fiţi puţin confuz, din cauza problemelor sentimentale. Nu vă încăpăţânaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Acceptaţi ajutorul celor apropiaţi.

SĂGETĂTOR
Puteţi avea succes la studii, în colaborări şi în tranzacţii financiare. Toate acestea vă pot aduce câştiguri importante. Sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie.

CAPRICORN
Nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplăcută. Riscaţi să declanşaţi o ceartă cu partenerul de viaţă sau cu o persoană mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult!

VĂRSĂTOR
În prima parte a zilei, aveţi de alergat în stânga şi în dreapta. Sunteţi indispus şi aveţi tendinţa de a exagera. Nu fiţi încăpăţânat, dacă vreţi să nu vă certaţi cu persoana iubită!

PEŞTI
Începeţi ziua plin de energie şi entuziasm. Aveţi grijă să nu depăşiţi anumite limite şi să nu provocaţi discuţii în contradictoriu cu colegii! S-ar putea să aveţi o problemă sentimentală neaşteptată.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *