Horoscop

Taurii pun astăzi ţara la cale

Taur
Chemaţi unul sau doi prieteni la dumneavoastră acasă şi, împreună, puneţi ţara la cale în faţa unei cafele sau a unui pahar mare cu limonadă.

Gemeni
Banii pe care urmează să îi câştigaţi pe parcursul acestei luni sunt destinaţi unor scopuri precise. Prin urmare, nu există riscul să îi aruncaţi aiurea – deja au fost rezervaţi.

Rac
Aveţi parte de o zi plăcută, în care toată lumea vă acordă foarte multă atenţie. Nici nu e nevoie să deshideţi gura şi primiţi exact ceea ce vă doriţi. V-ar plăcea ca lucrurile să stea mereu în acest mod.

Leu
Vă simţiţi bine singur şi căutaţi liniştea pentru câteva ore. Nu toleraţi în jurul dumneavoastră pe nimeni, eventual cu excepţia unei pisici, care ştie să tacă şi, în plus, e şi ea o felină, la fel ca Leul.

Fecioara
Este o zi propice vizitelor la prieteni. Gândiţi-vă bine ce invitaţii au rămas neonorate – pentru că sunt destule – şi porniţi la drum! Sau, cel puţin, puteţi stabili o vizită pentru week-end-ul care începe mâine.

Balanta
Nu vă îmbie niciunul din spectacolele care au loc în oraşul dumneavoastră? Dacă veţi căuta în ziare, veţi observa că sunt euficiente evenimente care merită întreaga tenţie şi care vă garantează petrecerea câtorva clipe extrem de plăcute.

Scorpion
O călătorie alături de o persoană din familie se află în centrul preocupărilor dumneavoastră. Căutaţi informaţii despre locul pe care urmeaă să îl vizitaţi şi vă pregătiţi inclusiv – sau mai ales – din punct de vedere financiar.

Sagetator
Uneori, afacerile făcute în familie se dovedesc mai profitabile decât cele obişnuite. Asta, atât timp cât vă aduceţi aminte de proverbul „frate, frate, dar brânza e pe bani”.

Capricorn
Posibil să trebuiască să petreceţi mai multe ore în compania rudelor partenerului dumneavoastră de viaţă. E unul din cele mai plictisitoare lucruri cu putinţă, dar sunt şi momente în care nu aveţi cum să scăpaţi de această corvoadă.

Varsator
Trebăluiţi pe acasă. La sfârşitul zilei, va fi mai multă ordine atât în camera dumneavoastră, cât şi în mintea dumneavoastră, deoarece aceste activităţi casnice vă vor ajuta să vă puneţi ordine în gânduri.

Pesti
Persoana iubită îşi doreşte mai mult de la relaţia pe care o aveţi în acest moment. Sunt dispus să faceţi un pas înainte sau încercaţi să evitaţi o discuţie decisivă?

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *