Horoscop

Taurii să nu uite să fie modeşti şi să recunoască atunci când nu au dreptate

Taur:
S-ar putea ca astăzi să priveşti cu o oarecare îngrijorare spre viitor. Nu uita să fii modest şi să recunoşti atunci când nu ai dreptate!

Gemeni:
S-ar putea ca astăzi să ai sentimentul că cineva profită de tine. E o zi bună să comunici, dar şi să înveţi lucruri noi.

Rac:
Prima parte a zilei se anunţă destul de încordată. Darurile, favorurile şi recompensele trag la tine astăzi, aşa că trebuie să accepţi tot ceea ce se întâmplă.

Leu:
Eşti foarte combativ, impulsiv şi nerăbdător. Poţi să faci astăzi schimbări, să te adaptezi din mers şi să te laşi copleşit de un val de entuziasm.

Fecioară:
Eşti tentat să aştepţi foarte mult de la ceilalţi. S-ar putea să primeşti astăzi lecţia că nimeni nu este de neînlocuit.

Balanţă:
O zi destul de încordată în ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Fii deschis la compromisuri şi ajustează-ţi anumite puncte de vedere dacă vrei să ai parte de armonie.

Scorpion:
O zi foarte agitată la locul de muncă. Pot să apară în viaţa ta rude pe care nu le-ai văzut de mult.

Săgetător:
E posibil să-ţi doreşti satisfacerea unor capricii şi bucurii. Cumpătarea în gândire şi exprimare e singura cale de a-ţi demonstra superioritatea.

Capricorn:
Probabil că ai tendinţa să te laşi prins în hăţişul propriilor gânduri. Nu aştepta să-ţi vină nimic de-a gata, tu singur trebuie să preiei iniţiativa.

Vărsător:
Rişti să provoci deteriorarea iremediabilă a unor relaţii. Lasă lucrurile să curgă, fără să faci vâlvă!

Peşti:
E nevoie să faci tot felul de artificii pentru a ieşi dintr-un impas. E posibil să îţi dai seama că cineva îţi stă ca un ghimpe pe conştiinţă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *