Horoscop

Taurii sunt plini de energie astăzi

Prietenii şi persoana iubită sunt nemulţumiţi pentru că vă dedicaţi prea mult studiului. Satisfacţiile intelectuale vă determină să nu ţineţi cont de părerile celor din jur.

TAUR
Sunteţi plin de energie şi îi mobilizaţi pe cei din jur. Este o zi bună pentru activităţi profesionale. Folosiţi-vă creativitatea pentru proiecte pe termen lung.

GEMENI
La serviciu, reuşiţi să puneţi în practică idei originale, însă să nu vă aşteptaţi la aprecieri din partea colegilor. Este posibil ca o persoană mai în vârstă sa vă provoace la discuţii în contradictoriu.

RAC
Sunteţi într-o formă intelectuală bună, care vă influenţează favorabil relaţiile cu cei din jur. Este o zi bună pentru întâlniri cu prietenii. Încasaţi o sumă importantă de bani de pe urma unei afaceri.

LEU
Încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativa vă ajută în tot ce faceţi. După-amiază vă ocupaţi de problemele partenerului de viaţă. Nu neglijaţi odihna!

FECIOARĂ
O rudă mai în vârstă vă ajută cu bani şi vă redă încrederea în forţele proprii. După-amiază vă schimbaţi planurile în legătura cu o călătorie. Partenerul de viaţă vă ajută să demaraţi o afacere.

BALANŢĂ
Din cauza ideilor mai neobişnuite pe care le aveţi azi, relaţiile cu prietenii pot avea de suferit. Nu vă impuneţi punctul de vedere. Ţineţi seama şi de părerile celorlalţi!

SCORPION
Demaraţi o activitate originală, cu care veţi avea succes. Fiţi consecvent şi acceptaţi ajutorul unui prieten. Fiţi mai comunicativ şi mai flexibil.

SĂGETĂTOR
Aveţi idei originale, care vă aduc câştiguri financiare. O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Evitaţi orice fel de speculaţii!

CAPRICORN
Aveţi o zi bună pentru contracte, asocieri şi investiţii financiare. Sunteţi convingător, iar relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, puteţi să vă faceţi planuri de viitor.

VĂRSĂTOR
Puteţi obţine cu uşurinţă câştiguri financiare. Nu începeţi mai multe treburi simultan. Evitaţi speculaţiile şi ţineţi cont de sfaturile celor apropiaţi!

PEŞTI
Reuşiţi să îi transmiteţi partenerului de viaţă entuziasmul care vă caracterizează şi, împreună, faceţi planuri ambiţioase, pe termen lung. Nu vă pierdeţi în detalii şi nu vă risipiţi inutil energia creatoare.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *