Horoscop

Taurii vor avea discuții dure cu o femeie

Aveţi reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de muncă suplimentare. Atenţie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dvs., încearcă să vă atragă într-o ceartă.

TAUR
S-ar putea să aveţi discuţii dure cu o femeie, din cauza unor probleme de natură financiară. Se pare că persoana respectivă întârzie să-şi achite o datorie. Evitaţi călătoriile.

GEMENI
Dacă plecaţi într-o călătorie, fiţi prudent şi nu vă grăbiţi! Există riscul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Ar fi bine să evitaţi întâlnirile de afaceri. Aveţi întâlniri plăcute cu prietenii.

RAC
Un grup de prieteni vă invită într-o excursie. Dacă acceptaţi invitaţia, s-ar putea ca relaţiile parteneriale să se tensioneze şi chiar să aveţi o discuţie aprinsă.

LEU
Aveţi şansa să câştigaţi o sumă mare de bani, probabil dintr-o moştenire. Amânaţi întâlnirile de afaceri, pentru că astăzi sunteţi uşor instabil din punct de vedere emoţional. S-ar putea să aveţi dificultăţi de concentrare.

FECIOARĂ
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dvs., mai ales pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane importante, relaţiile de prietenie şi de parteneriat.

BALANŢĂ
Parcurgeţi o perioadă favorabilă pe toate planurile. Aveţi şanse de reuşită atât pe plan financiar, cât şi social. Relaţiile cu partenerul de viață sunt armonioase şi vă bucuraţi de înţelegere în familie.

SCORPION
Un fost coleg, cu care vă întâlniţi întâmplător, vă propune un nou loc de muncă. Nu vă gândiţi doar la câştiguri, ci şi la obligaţii. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi nu luaţi decizii în grabă!

SĂGETĂTOR
Intenţionaţi să terminaţi o lucrare începută mai demult în casă. O rudă apropiată vă ajută cu bani, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere. Fiţi diplomat şi evitaţi o ceartă!

CAPRICORN
Aveţi ocazia să cumpăraţi o casă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Întreaga familie este de acord cu iniţiativa dvs. Puteţi să vă ascultaţi intuiţia.

VĂRSĂTOR
S-ar putea să fiţi puţin descurajat de câte probleme aveţi de rezolvat. Dacă reuşiţi să vă mobilizaţi, puteţi face schimbări interesante în casă, pe care partenerul de viaţă le va aprecia.

PEŞTI
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. S-ar putea să câştigaţi o importantă sumă de bani, dintr-o afacere. Aflaţi că un prieten are probleme cu sănătatea.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *