Horoscop

Taurii vor avea o săptămână fierbinte

Săptămâna aceasta veţi fi înclinaţi să acţionaţi mai mult în ciuda celor din jur şi a circumstanţelor, obligându-i pe ceilalţi să fie de acord cu voi. Încercaţi să vă păstraţi controlul, altfel pot apărea situaţii dificile, mai ales în a doua parte a săptămânii.

TAUR
Se anunţă o săptămâna fierbinte. Va trebui să lucrezi fără încetare, pentru că nimeni nu poate face faţă situaţiei. Este de ajuns să te încrezi în propriile forţe şi vei fi în stare să obţii ceea ce ţi-ai dorit. În timpul acesta, în ciuda programului încărcat, va trebui să-ţi acorzi puţin timp pentru tine, asta între problemele de acasă şi cele de la serviciu.

GEMENI
Viaţa îţi va oferi săptămâna asta multe surprize. Unele dintre ele – plăcute. Ai mult de lucru, dar asta nu înseamnă că trebuie să supralicitezi şi să încerci să rezolvi probleme care te depăşesc pentru că te va doborî oboseala. Nu te grăbi să demonstrezi cât de originale sunt ideile tale, mai bine termină ceea ce ai început.

RAC
Bunul simț va fi principala ta calitate săptămâna aceasta. Te va ajuta să treci mai uşor peste dificultăţi. Concentrarea la serviciu îţi va permite să răspunzi fără ezitare tuturor întrebărilor colegilor. Prietenii vor fi mulţumiţi, dar fii atent, s-ar putea ca cineva să încerce să te descurajeze.

LEU
Timpul este de partea ta şi va scoate la iveală calităţile tale de bun comerciant. Poţi să fii mulţumit de propriile realizări. Ceilalţi se pot baza pe sinceritatea, hotărârea şi forţa ta. Fii drăguţ cu cei apropiaţi.

FECIOARĂ
A venit timpul tău. Străluceşti pur şi simplu şi devii din zi în zi tot mai atrăgător. Lasă gândurile negre în trecut. Timpul anunţă îndeplinirea dorinţelor, chiar a celor mai secrete.

BALANŢĂ
Va fi o săptămâna plină. Eşti la începutul unui drum care întotdeauna este mai dificil. O ceartă cu partenerul este posibilă. Poate că ai de gând să-l părăseşti. Încearcă să o faci delicat – veţi avea de lucrat împreună mult timp. Responsabilitatea şi prudența ta vor fi remarcate şi apreciate.

SCORPION
Încearcă să ţii sub control situaţia şi să-ţi stăpâneşti emoţiile. Săptămâna asta îţi va solicita la maximum forţa şi concentrarea. Încearcă să iei decizia finală luând în considerare totul. Găseşte-ţi timp şi pentru tine.

SĂGETĂTOR
S-ar putea să primeşti o ofertă tentantă din partea şefului. Gândeşte-te bine, pune-ţi la bătaie instinctul. Este un timp favorabil pentru idei, sarcini şi planuri noi. Priveşte cu optimism volumul mare de muncă care trebuie dus la îndeplinire.

CAPRICORN
S-ar putea să te cuprindă o dorinţă aprigă de a schimba ceva în viaţa personală. Situaţia cere planuri pentru viitor. Nu te speria de schimbările care vor interveni. Eşti destul de conştiincios şi prudent pentru a reuşi ceea ce ţi-ai propus. Dacă vei accepta să faci un compromis, relaţiile cu ceilalţi s-ar putea schimba în bine.

VĂRSĂTOR
Talentul de a găsi calea de mijloc şi de a accepta punctele de vedere ale colegilor sau rivalilor îţi vor fi foarte folositoare. Şarmul tău natural te va ajuta să faci faţă situaţiilor dificile. Vei primi o mulţime de informaţii noi şi utile. Optimismul şi prudenţa celor din jur te vor sprijini şi te vor încuraja.

PEŞTI
Încearcă dacă este posibil să-ţi iei o vacanţă sau măcar să reduci volumul de muncă la minimum posibil. Nu este recomandat să te încarci cu ceva nou şi foarte serios care ar însemna o cheltuială prea mare de timp şi energie. Prietenii îţi redau cheful de muncă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *