Actualitate

Taximetriștii care transportă ilicit pasageri vor fi amendați

Potrivit Serviciului de presă al MTID, în dimineaţa zilei de 16 iunie, viceministrul Sergiu Bucataru, colaboratori ai ANTA, precum și ai INP și INI, au mers într-o razie, care s-a desfășurat în mai multe locații din municipiul Chișinău. În timpul operațiunii au fost depistați mai mulți șoferi care transportau persoane fără a avea actele care le-ar permite să efectueze astfel de activități. Șoferii au fost amendați cu 120 de unități contravenționale și le-au fost retrase plăcuțele de înmatriculare ale autoturismelor.

„Acest fenomen pune în pericol siguranța traficului rutier, viața și sănătatea pasagerilor, dar și siguranța altor participanți la trafic, care se deplasează pe traseele din Republica Moldova“, a mai declarat viceministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor.

Reprezentanții ANTA desfășoară frecvent astfel de verificări în parteneriat cu INP și INI pentru a combate acest fenomen. Controalele vor dura și în următoarele zile și se vor extinde în afara municipiului Chișinău. 

MOLDPRES

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *