Spectacole

Teatrul „Satiricus” îşi deschide stagiunea aniversară

Pe 2 octombrie, la aceeaşi oră, pe scena teatrului va fi jucat, de asemenea în premieră, spectacolul „Cu bunelul ce facem?” de Constantin Cheianu. La manifestarea de deschidere a stagiunii vor participa personalităţi de marcă ale vieţii politice, economice şi culturale din republică.

Solicitat de TIMPUL, Sandu Grecu, director artistic şi prim-regizor al Teatrului „Satiricus – I. L. Caragiale” ne-a spus că spectacolul „Eu pentru cine votez?” este unul dur, care reflectă mişcarea social-politică din R. Moldova, în acest mod anticipând evenimentele ce au avut loc în ultimul timp pe scena politică de la noi. „Este o satiră nu numai la adresa politicienilor, dar şi la moravurile (năravurile) noastre electorale”, a mai declarat Sandu Grecu.

Conducătorul teatrului ne-a mai spus că, la sfârşit de octombrie, „Satiricus” va efectua un turneu în Atena, Grecia cu aceste două spectacole, iar în martie 2011, „Eu pentru cine votez?”, „Cu bunelul ce facem?” şi „Made in Moldova” de C. Cheianu – în oraşul Homberg, Germania.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *