Sport

(TENIS) S-au decis toate semifinalistele turneului WTA de la Indian Wells

Azarenka, fostă numărul unu mondial, se va lupta pentru un loc în marea finală cu Karolina Pliskova din Cehia, care a învins-o la rândul ei, cu 6-3, 6-2, pe rusoaica Daria Kasatkina.

Jucătoarea din Belarus care ocupă în prezent locul 15 în ierarhia WTA, după mai multe sezoane perturbate de accidentări, a câștigat turneul californian în 2011. De atunci, Azarenka nu a mai reușit să depășească sferturile de finală, însă a început în forță anul 2016, impunându-se în turneul de la Brisbane (Australia), înainte de a atinge semifinalele Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, unde a fost învinsă de germanca Angelique Kerber, cea care a cucerit în final trofeul la Melbourne.

În cea de-a doua semifinală de la Indian Wells se vor întâlni marea favorită, americanca Serena Williams, liderul clasamentului WTA, și poloneza Agnieszka Radwanska.

Cea mai mică dintre surorile Williams a eliminat-o miercuri, în sferturile de finală, pe deținătoarea trofeului, românca Simona Halep, în fața căreia s-a impus cu 6-4, 6-3, în timp ce Radwanska a trecut de cehoaica Petra Kvitova cu 6-2, 7-6 (7/3).

Rezultate (sferturi de finală):
Miercuri
Serena Williams (SUA/N.1) — Simona Halep (România/N.5) 6-4, 6-3
Agnieszka Radwanska (Polonia/N.3) — Petra Kvitova (Cehia/N.8) 6-2, 7-6 (7/3)

Joi
Victoria Azarenka (Belarus/N.13) — Magdaléna Rybarikova (Slovacia) 6-0, 6-0
Karolina Pliskova (Cehia/N.18) — Daria Kasatkina (Rusia) 6-3, 6-2. 

Sursa: agerpres.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *