Sport

Tenismanul Radu Albot SUSPECTAT de casele de pariuri că a pierdut INTENȚIONAT

Cel mai bun jucător de tenis din R. Moldova, Radu Albot (locul 209 în lume) și patru corați, Antonio Veic (locul 172 în lume), Nicola Mektich (locul 337 în lume), Dino Marzahn (locul 366 în lume) și Tony Androich (locul 391 în lume), care săptămâna trecută au jucat la diferite turnee, au pierdut meciurile în două seturi. Astfel ei sunt suspectați de casele de pariuri din România c-au pierdut intenționat meciurile.

Cu inițiativa de cercetare a cazurilor, conform ziarele croate, au venit mai multe case de pariuri din România, care au remarcat că s-a pariat prea mult pe pierderea jucătorilor menționați. Reprezentanții caselor de pariuri, au estimat pierderi de până la 500.000 de euro. Cu suspiciunile respective aceștia au apelat la Interpol și agențiile locale de aplicare a legii, anunță RIA Novosti", cu referire la ziarul croat Jutarnji List.

Antonio Veic a ajuns deja să fie suspectat de casele de pariuri în 2009, la un turneu din Zagreb, în legătură cu schimbări neobișnuite de coeficienți, după primul set în confruntarea sa cu argentinianul Guillermo Canas. Apoi Veic, care era cotat cu șanse foarte mici la câștig, a pierdut primul set, dar a câștigat meciul.

Timpul.md (D.G.) 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *