Sport

Tenismenii Albot şi Dubarenco au fost învinşi

Albot a pierdut în primul tur al competiţiei în faţa germanului Dustin Brown, scor 5-7, 4-6. În setul secund, sportivul din Moldova a ratat mai multe oportunităţi de a schimba soarta partidei, care a durat aproape o oră şi jumătate.

Tot marţi, a debutat cu înfrângere la un turneu din circuitul Futures din Israel un alt reprezentant al Moldovei. Maxim Dubarenco a fost învins de al doilea favorit al întrecerii, francezul Axel Michon, scor 1-6, 3-6. Dubarenco a ajuns pe tabloul principal al competiţiei după ce obţinuse trei victorii în rundele de calificare.

La evoluţii mai bune speră alţi doi tenismeni moldoveni, Andrei Ciumac şi Andrei Gorban. Ambii urmau să joace ieri pe corturile din Antalya, Turcia, la un turneu din seria Futures.

În primul tur, Ciumac trebuia să-l întâlnească pe italianul Giammarco Micolaini, iar Gorban – pe brazilianul Thales Turini.
Săptămâna trecută, un alt jucător de tenis din Moldova, Roman Borvanov, a ajuns până în semifinalele turneului de la Guadalajara, Mexic. Această performanţă i-a permis să urce 43 de locuri în clasamentul mondial ATP.

(Info-Prim Neo)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *