Ucraina

Tentativă de asasinat în centrul Kievului. Ținta a fost vicepreședintele fiscului ucrainean

Forțele de ordine au confirmat tentativa de asasinare a lui Evgheni Sokur, șeful adjunct al Serviciului Fiscal de Stat, care a avut loc joi, 17 august, în centrul Kievului, relatează RBC-Ucraina.

”Pot confirma că Poliția Națională a avertizat despre un atac asupra șefului adjunct al Serviciului Fiscal de Stat din Ucraina”, a declarat sursa din Ministerul de Interne din Kiev.

Ce se știe despre tentativa de asasinat

Joi dimineața, șeful comisiei VRU pentru politica financiară, fiscală și vamală, Danilo Hetmantsev, a anunțat că a avut loc un atentat nereușit asupra șefului adjunct al Serviciului Fiscal de Stat, Evhen Sokur, în centrul Kievului.

După cum a declarat Hetmantsev, incidentul a avut loc joi, 17 august, în centrul capitalei, dar poliția ar fi cerut să nu divulge nicio informație până dimineață.

„De ieri, au început să se scurgă zvonuri separate, dar poliția a cerut să nu se divulge nicio informație până dimineață. Prin urmare, voi răspunde tuturor în același timp acum. Da, ieri, la ora 7:50, a avut loc o tentativă de asasinare a vicepreședintelui Serviciului Fiscal de Stat al Ucrainei, Evgheni Sokur. Atacul a avut loc în centrul orașului. Clienți-escroci care și-au pierdut ”afacerea” și au depășit limita”, a menționat deputatul.

De asemenea, el a mai adăugat că Sokur a fost salvat de acțiunile coordonate ale departamentului de investigații penale.

Pe site-ul web al Serviciului Fiscal de Stat, Sokur este prezentat ca vicepreședinte interimar al Serviciului Fiscal de Stat, are gradul VI de funcționar public. În iunie, a existat un mesaj potrivit căruia Evgheni Sokur reprezenta direcțiile de digitalizare a Serviciului Fiscal de Stat. În luna iunie a fost comunicat că acesta a reprezentat direcțiile de digitalizare a Serviciului Fiscal de Stat.

Sursa: Stiripesurse.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *