IT&C

Teo Trandafir se intoarce in televiziune

Desi a declarat raspicat ca a renuntat la televiziune si ca si-a gasit vocatia la scoala TV a lui Vlad Ionescu, Teo Trandafir s-a razgandit. Vedeta revine in forta si isi va relua emisiunea „Teo Show" din octombrie, dar nu in postura de prezentatoare cum ne-am fi asteptat, ci de producator independent.

Emisiunea, produsa de firma Local TV Network, va fi saptamanala si va fi difuzata in acelasi timp de 30 de posturi de televiziune locale din tara, mentioneaza sursa citata. Producatorii spun ca va avea 90 de minute si se bazeaza pe formatul clasic consacrat de Teo Trandafir, insa „va avea mai multa stralucire".

Bogdan Ionescu, directorul de proiect al companiei, fost redactor-sef adjunct la „Evenimenul Zilei”, a dat cateva detalii: „Studioul produce emisiuni pentru televiziunile din teritoriu. Nu este nicio asociere cu vreunul dintre marile posturi comerciale. In afara de cele doua milioane de locuitori din Bucuresti exista o piata consistenta, de 20 de milioane de locuitori, si in tara. Structura de costuri actuala ne permite sa ne acoperim cheltuielile". Pentru inceput, compania va produce doua programe: „Teo Show", dar si „Pe gustul tau", o emisiune realizata de vedeta Kanal D Simona Patruleasa.
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *