Actualitate

Terguță (Platforma DA): Maia Sandu acționează strict în interesul PAS, făcând abstracție de nevoile țării

„Trei luni de haos. Trei luni de incertitudine. Trei luni pierdute în care pandemia a ieșit de sub control, economia a căzut, trei luni cu atacuri fără precedent la adresa parlamentului (și nu a unor deputați concreți cu dosare instrumentate și ridicare de imunitate) și atac asupra Constituției. Președintele Maia Sandu a acționat strict în interesul PAS, făcând abstracție de realitățile și nevoile Republicii Moldova. Președintele RM a redevenit așa cum l-am știut din totdeauna; părtinitor, membru de partid și capabil să vadă doar pe cei care îi cânta osanale. Maia Sandu s-ar putea să fi câștigat o partidă de șah. Probabil. Republica Moldova a pierdut, însă, un președinte. Un președinte predictibil, un președinte pentru toți”, a scris Terguță.

„Trei luni am auzit continuu ANTICIPATE. Nu era un dușman mai mare în această țară decât cel care se opune acestui PASibil vis de mărire. Nu știm ce ne vor aduce anticipatele. Nu știm când vor fi și cum vor fi declanșate. Nu știm dacă PAS mai vrea anticipate. Nu știm dacă există o înțelegere între Sandu și Dodon pe acest subiect, dar evenimentele de ieri sunt extrem de suspecte. Și atunci, ce facem cu strigătele isterice „ hoți și bandiți”, majorități toxice, guverne nefrecventabile? Se pare că am trăit în aceste trei luni într-o mare minciună. Și acum mă conving și mai mult, că cel care caută adevărul este mereu cu capul spart.”

„Sunt mândru că fac parte dintr-o echipa care știe să identifice corect problemele, să-și calculeze pașii, să vorbească deschis și să-și asume consecințe”, a conchis Ion Terguță.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *