ROMÂNIA

TERIFIANT! Bebeluș, înecat în timp ce era botezat. Legiști: Moartea sugarului a fost violentă

Un bebeluș a murit în timp ce era botezat. Cazul a avut loc în 2021, la Suceava, însă abia acum a fost făcut public verdictul medicilor legiști.

Copilul era botezat pe 31 ianuarie 2021, la o lună și 16 zile. După ce a fost scufundat în apă, micuțul care plângea, a tăcut subit. A urmat un stop-respirator, transportat de urgență la spitalul județean și internat în secția de terapie intensivă, dar s-a stins din viață în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie.

Inițial, specialiștii din Suceava spuneau că decesul a fost cauzat de insuficiență cardio-respiratorie acută, pe fundalul pneumoniei interstițiale. Conform Libertatea, ei precizau că pruncul era născut prematur, nevaccinat și nedispensarizat.

Părinții au contestat expertiza și au cerut implicarea specialiștilor de la București. Aceștia au analizat informațiile medicale și filmarea de la ceremonia religioasă și au constatat că moartea sugarului a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienței cardio-respiratorii, deaorece copilul a înghițit apă, fiind cu fața și capul în sus.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Ce sa zici de asa ceva…. Ma intreb de ce cazuri din acestea se intampla numai in Romania si nu se intampla intr-o biserica catolica din Occident. Sa fie vinovat “oare” Sinodul BOR, ca nu instruieste preotii ? Dar sa fie vinovata “oare” si Procuratura, ca nu ii da ani de puscarie preotului ? La noi ca la nenimenea: mortu-i vinovat !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *