Justiție

TERIFIANT. Doi bărbați din Căușeni, condamnați la ani grei de închisoare după ce și-au înjunghiat mortal soțiile

Doi bărbați din Căușeni au fost condamnați la ani grei de închisoare după ce și-au înjunghiat mortal soțiile. Sentințele au fost pronunțate recent de magistrații Judecătoriei Căușeni.

Potrivit materialelor cauzei, primul caz a avut loc în dimineața zilei de 17 martie, când bărbatul, împreună cu soția sa, se aflau la domiciliu. La un moment dat, între cei doi s-a iscat o ceartă, din cauza că victima și-a perfectat toate actele pe bunul imobil pe numele său, în rezultatul căreia individul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat femeii mai multe lovituri în regiunea gâtului, în urma cărora aceasta a decedat, transmite Deschide.md.

Ulterior, acesta fiind audiat, și-a recunoscut integral vina.

Prin decizia instanței, acesta a fost condamnat la 11 ani și 6 luni de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Cel de-al doilea caz s-a produs în noaptea spre 9 aprilie într-o altă localitate din raionul Căușeni. După ce au consumat băuturi alcoolice, între bărbat și soția acestuia s-a iscat o ceartă pe fon de gelozie. Ca urmare, inculpatul a luat un cuțit de bucătărie și i-a aplicat victimei o lovitură în piept. Peste câteva zile, femeia a decedat la spital.

Audiat, bărbatul și-a recunoscut vina. Acesta a declarat că în acea noapte a servit alcool cu soția și cumătra. La un moment dat, între inculpat și victima s-a iscat o ceartă din motiv că bărbatul ar fi avut anterior relații sexuale cu cumătra. După ce și-a înjunghiat soția, acesta a sunat la Serviciul Unic de Urgență 112, solicitând intervenția medicilor.

Prin sentința instanței, acesta a fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

În ambele cazuri, sentinţa cu drept de atac în ordine de apel la Curtea de Apel Chişinău în termen de 15 zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *