Actualitate

TERIFIANT! O copilă din Transnistria a fost violată de bunicul vitreg timp de cinci ani

O fetiță în vârstă de 12 ani din raionul Rîbnița a fost abuzată sexual începând cu anul 2017. Totul s-a întâmplat după ce copila s-a mutat împreună cu mama în locuința tatălui vitreg.

Împreună cu familia locuia și tatăl bărbatului, în vârstă de 61 de ani. Conform mărturiilor, individul era atent și avea grijă de copilă, îi oferea cadouri și i-a amenajat camera. În odaie ar fi avut loc raporturile sexuale cu minora, potrivit autorităților din stânga Nistrului, tranmsite Realitatea.md.

Autoritățile separatiste informează că au obținut un semnal precum că minora întreține constant relații sexuale și au invitat-o împreună cu mama la audieri. Copila a fost întrebată despre relații cu semenii și cu membrii familiei, iar când a fost abordat subiectul relațiilor intime – a povestit totul.

Responsabilii spun că pensionarul are în spate mai multe condamnări, inclusiv pentru relații sexuale întreținute cu minori, omor și implicarea copiilor la comiterea infracțiunilor. Acesta a petrecut circa 15 ani în pușcărie, iar dacă vina îi va fi demonstrată în instanță și de această dată, ar putea fi privat de libertate pentru 20 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *