Social

TERIFIANT. Un bărbat, reținut de poliție, bănuit că și-a omorât concubina: Corupul l-a ascuns într-o canapea

Miercuri, 11 octombrie, poliția din Ungheni a fost sesizată de o femeie, locuitoare a satului Buciumeni, precum că prietena ei în vârstă de 45 de ani din aceeași localitate, de câteva zile nu răspunde la apelurile telefonice.

Imediat polițiștii s-au deplasat la domiciliul femeii, aflată în concubinaj cu un bărbat de 37 de ani.

La fața locului, oamenii legiiau depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple echimoze în regiunea capului și a corpului.

Astfel, în cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că, la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi depistat-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică. Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat acesta ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi, dimineața, când s-a trezit a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea.

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul. Copii la întreținere nu aveau. Cadavrul femeii a fost îndreptat la expertiza medico-legală pentru a fi stabilită cauza decesului.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal prin prisma infracțiunii de violență în familie prevăzută de art. 201/1 din Codul Penal, iar bărbatul a fost reținut.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *