Social

TERIFIANT! Un bebeluș de doar 9 luni a decedat după ce a căzut cu mama sa din mașina condusă de tatăl său: Ambii erau în stare de ebrietate avansată

Tatăl a fugit de la fața locului. Ambii părinți s-a dovedit a fi în stare de ebrietate avansată.

Acum câteva ore polițiștii din Hîncești au fost alertați că dintr-un automobil care se deplasa pe o stradă din satul Bălceana a căzut o femeie și un copil, scrie Echipa.md.

Imediat, la fața locului s-a stabilit că în jurul orei 14:00, dintr-o Dacia Logan, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, în circumstanțe necunoscute, a căzut soția acestuia de 40 de ani care avea în brațe copilul lor de doar 9 luni.

Bărbatul a părăsit locul incidentului. Femeia și copilul au fost transportați la Spitalul raional Hîncești. La moment starea mamei este satisfăcătoare, dar, din nefericire, bebelușul în urma traumelor primite a decedat.

Polițiștii au depistat șoferul la domiciliul acestuia din același sat. Fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit o concentrație de 1,11 mg/l alcool în aerul expirat.

La spital femeia a fost și ea testată alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,15 mg/l în aerul expirat.

Sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Reiterăm despre importanța conștientizării de către părinți a riscurilor la care sunt expuși copiii din cauza neglijenței. Amintim repetat și despre riscurile consumului de alcool, care te face iresponsabil, fără ca să-ți controlezi gândurile, reacțiile și faptele.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Uăi molotovî să-ți fie de cap titlul uăi: „Ambii erau în stare de ebrietate avansată”. Se înțelege că și bebelușul (Dumnezeu să-l odihnescă) era matolit.
    O altă exprimare moloivănistă „traumelor primite ” nu are nimic de a face cu româna. În românește traumele se suferă nu se primesc. Panimaeș???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *