Ultima oră

TERORISM: ATAC SINUCIGAȘ ÎN FEDERAȚIA RUSĂ

 O femeie care avea răni în zona toracelui a decedat la spital, din păcate ea nu a putut fi salvată, a precizat medicul de gardă de la Spitalul de Urgenţă din capitala daghestaneză, într-un interviu acordat Agenţiei de presă ITAR-TASS. Potrivit sursei citate, patru persoane sunt în continuare în stare critică.

Explozia din capitala Republicii Daghestan este calificată ca atentat terorist, ţinta acesteia fiind angajaţii forţelor de ordine. În jurul orei 12:00, ora locală, o femeie-kamikaze s-a apropiat de patula Poliţiei Rutiere care se afla lângă sediul Ministerului daghestanez de Interne şi a declanşat explozia – anunţă Comitetul Naţional Antiterorist din republica caucaziană. Potrivit declaraţiilor reprezentanţilor Comitetului Naţional Antiterorist din Republica Daghestan, terorista-kamikaze a fost identificată, este vorba despre o tânără în vârstă de 25 de ani, Madina Alieva.

"Atentatul a fost produs de o teroristă kamikaze. Fragmente din corpul acesteia au fost găsite la locul producerii exploziei", se precizează în comunicatul remis, sâmbătă, de Comitetul Naţional Antiterorist din Daghestan. Aceeaşi sursă a mai specificat că Alieva a fost dată dispărută pe 13 mai, anul acesta, ea a fost căsătorită de două ori cu lideri ai unor grupări rebele. 

via ITAR-TASS

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *