ActualitateEconomie

Tesla recheamă în service 3.878 de vehicule Cybertruck

Tesla recheamă în service 3.878 de vehicule Cybertrucks pentru a remedia o plăcuță a pedalei de accelerație care se poate desprinde și se poate bloca în garnitura interioară, potrivit mediafax.

Conform Administrației Naționale pentru Siguranța Traficului pe Autostrăzi din SUA (NHTSA), o pedală de accelerație blocată ar putea face ca vehiculul să accelereze neintenționat, crescând riscul unui accident, notează Reuters. Tesla a început livrările camionetei sale electrice Cybertruck la sfârșitul anului trecut, după o întârziere de doi ani din cauza unor probleme de producție și a constrângerilor legate de aprovizionarea cu baterii. Acțiunile companiei au scăzut vineri cu aproape 3%, adăugându-se la seria de cinci ședințe de pierderi în care acțiunile au pierdut aproximativ 14%.

Tesla va înlocui sau va repara ansamblul pedalei de accelerație, iar proprietarii vor fi notificați prin scrisori trimise prin poștă în iunie, a precizat NHTSA. În primul trimestru al anului 2024, producătorul de vehicule electrice a avut trei rechemări în service care au afectat aproximativ 2,4 milioane de vehicule.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Dacia are o problema la instalatia de aer conditionat. Din cauza vibratiilor, la toate Loganurile se sectionaza instalatia de aer conditionat. Cum se face, ca in Europa de Est nici un producator nu a chemat vreodata vreo masina sa remedieze o defectiune de proiectare ? Si daca in Europa de Est nu se fac minuni, de ce ne-ar interesa pe noi ca Tesla a chemat in serviice automobile ? Cu ce ne incalzeste asta pe noi cei din Euripa de Est ? Si atunci la ce bun aceasta asa-zisa stire ? Ioana Cretu, tu ai capul sec ? De ce trebuie sa citim ceva ce oricum nu priveste Europa de Est ? Esti proasta sau ne crezi pe noi mai prosti decat esti tu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *