Timpul Local

Test englezesc: Vodka moldovenească vs vodka olandeză

„Cineva ne-a expediat o sticlă de vodkă rusească, care de fapt, este produsă în Moldova, o ţărişoară ex-sovietică, situată între Ucraina şi România. Vodka trimisă a fost foarte lăudată, aşa că am decis să facem un mic test”, scrie sursa.

Vodka moldovenească nu este cunoscută în M. Britanie, aşa că, la început, calităţile băuturii au fost privite cu scepticism, chiar dacă pe ambalaj scria „produs din grâu de toamnă de cea mai înaltă calitate”.

Jurnaliştii au comparat vodka moldovenească, cu un alt brand olandez, bine-cunoscut în Anglia, care este şi el produs din grâu de calitate. „În consecinţă, nu am putut găsi vreo diferenţă între cele două, ambele băuturi au fost al naibii de bune. Asta s-ar putea explica prin faptul că este greu să diferenţiezi o vodkă de alta, sau este foarte posibil ca ambele băuturi să fie excelente, numai bune de făcut martini. Iar dacă este să privim la preţul mult mai mic al vodkăi din Moldova, atunci am putea alege doar varianta moldovenească” , mai scrie sursa.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *