Actualitate

TikToker-ul bătuș, Alexandru Armaș, trimis pe banca acuzațiilor

Procuratura Generală anunță că pe data de 31 ianuarie individul a fost trimis pe banca acuzaților pe individ, pentru huliganism și vătămarea medie a integrității corporale.

„Procuratura municipiului Chișinău, sediul Ciocana a expediat în instanța de judecată cauza penală de învinuire a unui tânăr pentru săvârșirea infracțiunii de huliganism (art.287 alin.(1) din Codul penal) și vătămarea intenționată medie a integrității corporale (art. 152 alin. (2) din Codul penal). Acesta este învinuit că, în ianuarie 2022, aflându-se într-un local din sectorul Ciocana, din motive huliganice, cunoscând cu certitudine că este filmat de către alte persoane, după ce fără motiv a inițiat un conflict cu partea vătămată, pe parcursul unei perioade îndelungate de timp, fiind în incinta localului nominalizat cât și în exteriorul acestuia, i-a aplicat ultimului lovituri cu pumnii și picioarele în regiunea capului și a corpului, cauzându-i conform expertizei medico-legale vătămări corporale medii”, se precizează în comunicatul emis de PG.

În privința învinuitului este aplicată măsura preventivă sub formă de arest preventiv, pe un termen de 30 zile. Cauza penală vizată urmează a fi examinată conform competenței teritoriale de către Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *