Politică

Timofti, după întâlnirea cu liderii PL, PLDM si PD: Dialogul va continua! Sunt REZISTENT la presiuni

„Dialogurile o să continue între liderii acestor formațiuni. Atunci când se va ajunge la o înțelegere, atunci o să ne mai întâlnim. Nici nu a fost scopul de a lua careva decizie astăzi. Vă dați seama că nu este momentul. Evenimentul (demiterea Guvernului n.n.) a avut loc ieri. Nici o zi plină nu a trecut. Fiecare are nevoie să mediteze, să se consulte în cadrul fracțiunilor”, a declarat președintele.

Şeful statului, Nicolae Timofti, susţine că se fac presiuni asupra sa, în ultimele zile, mai ales după votul de ieri din Parlament, însă el nu va ceda.

„În presă se vehiculează intenția de a presa președintele. Eu nu-s omul care cedez presiunilor. Având o experiență mare de judecător, nu am cedat presiunilor niciodată. Nu se va întâmpla nici în cazul acesta”, a declarat șeful statului după întâlnirea cu liderii fostei Alianțe pentru Integrare Europeană.

Anterior, purtătorii de cuvânt ai Partidului Democrat şi Partidului Liberal au confirmat că Marian Lupu şi Mihai Ghimpu vor merge la consultările convocate de preşedintele Nicolae Timofti. Până la urmă, s-a prezentat la discuții și liderul PLDM, Vlad Filat.

Timpul.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.