Actualitate

Timofti: I-am spus președintelui Iohannis că îmi doresc mai multe investiții românești, inclusiv în audiovizual

”Am discutat cum să găsim acele posibilități și căi, pentru a atrage posturile de televiziune și de radio românești în Republica Moldova, să le dăm posibilitate să funcționeze așa cum funcționează și posturile rusești. Întrevăd această posibilitate dacă vom crea un spațiu legal, ca aceste posturi să funcționează după programele care vor fi interesante pentru public”, a spus Timofti, într-o conferință de presă comună cu Iohannis, aflat în vizită oficială la Chișănău.

Cei doi oficiali au discutat despre relațiile bilaterale, integrarea europeană și situația regională. 

„În plan politic, avem o deplină înțelegere asupra subiectelor de interes comun. Avem în desfășurare numeroase probleme de infrastructură: în sistemul energetic, al transporturilor. I-am spus președintelui Iohannis că îmi doresc mai multe investiții românești, inclusiv în domeniul audiovizual”, a precizat Timofti.

Referitor la criza din Ucraina, șeful statului a precizat că i-a dezvăluit omologului român viziunea Republicii Moldova asupra situației din regiune și a pentru soluționarea pașnică a crizei, cu respectarea integrității teritoriale a Ucrainei.

Timpul.md

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.