Timpul satiric

(TIMPUL SATIRIC) BEBELUȘUL REGAL va cere cetățenia Republicii Moldova

De cum frumoasa Kate a pășit pragul maternității portalele de știri de la noi au intrat în febră, întrebându-se cum „ar putea arăta bebelușul regal”, „câți bani intră în contul lui” , cu cine se află în legături de rudenie ș.a.m.d. Apropo, la acest capitol, moldovenii au motive de adâncă mândrie: dacă e să credem celor afirmate de prințul Charles, bunicul bebelușului regal, fiul lui William şi al lui Kate are rădăcini adânci în istoria noastră, el fiind moştenitorul lui Vlad Ţepeş, alias Dracula, mai fiind și membru al familiei Basarabilor. Precum se știe între familia Basarabilor din Țara Românească și familia Mușatinilor din Moldova a existat o relație de rudenie. Să nu uităm că numele Basarabia de la Basarab provine!

Rezumând, constatăm că noul prinț britanic are rădăcini istorice în Basarabia noastră, actuala R. Moldova, fapt ce va permite Casei Regale Britanice să solicite cetățenia moldovenească pentru prințul moștenitor. Aceasta, deocamdată, e o ipoteză, dar de ce să n-o admitem? E adevărat, la momentul dat, R. Moldova poate nu e atât de atractivă pentru imperiul britanic, dar dacă ne gândim că potrivit estimărilor noul membru al casei regale ar putea prelua coroana Regatului Unit abia peste 70 de ani… – de ce să nu admitem..

Unde mai pui că în acești 70 de ani nu prea avem șanse să intrăm în UE. Poporului nostru, se pare, îi este mai aproape monarhia decât liberal-democrația, iar un rege cu numele Vlad Dracul ar putea fi găsit ușor în viitorul Regat de pe Bâc…

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *