Justiție

Tinerele care au explotat sexual un tânăr și o minoră – condamnate la 11 și 16 ani de închisoare

Urmare a unui dosar penal trimis în judecată de procurorul PCCOCS, în luna martie 2022, Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani, le-a condamnat la 11 și 16 ani închisoare pe tinerele care au exploatat sexual un tânăr și o fată minoră, scrie Punctul.md.

Învinuitele au vârste de 19, 22 și 23 de ani, iar cele două victime – 19 și 16 ani. Acestea au sosit în apartamentul în care locuiau învinuitele, așa cum nu aveau loc de trai: tânărul fusese alungat de acasă de către tatăl vitreg, în Chișinău, iar minora sosise din Dondușeni pe banii bunicii (părinții sunt decedați), în căutarea unui loc de muncă, fără însă ca bunica acesteia să le cunoască pe tinerele învinuite.

Cele două victime erau amenințate cu alungarea din apartament (nu plăteau chiria), în cazul refuzului de prestare a serviciilor sexuale. Serviciile erau prestate clienților de către tânăr și adolescentă de comun. Exploatarea sexuală a acestora avea loc într-un apartament din Chișinău, după ce învinuitele publicau anunțuri, pe internet; iar sumele de 1000-1500 lei achitate victimelor de către clienți erau însușite de către învinuite, inclusiv pentru alimentație.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *