Politică

Tineretul în partide are un rol mult mai important decât lipitul afişelor, Vlad Plahotniuc

El a adresat un cuvânt de felicitare tinerilor democraţi întruniţi la Comrat un îndemn la activitate politică orientată spre binele oamenilor şi spre obiective personale cât mai înalte, notează Info-Prim neo cu referire la un comunicat de presă al formaţiunii.

„Tinerii au jucat şi joacă un rol extrem de important în viaţa mea profesională”, a remarcat Vlad Plahotniuc. El a declarat că pe timpurile în care se ocupa de afaceri tinerii au fost o sursă de inspiraţie şi creativitate, iar acum vrea să ofere tinerilor un rol cu adevărat activ şi în partid.

„Am cam întârziat cu formarea organizaţiei de tineret aici, dar e bine că ne-am pornit, că am dat importanţa cuvenită regiunii găgăuze. Voi milita pentru ca să fiţi promovaţi la următoarele alegeri, numai că pentru aceasta trebuie să munciţi enorm, astfel încât să obţinem cât mai multe locuri eligibile. Sunt gata să mă implic direct în sprijinirea OT a PDM, dar pentru aceasta aştept iniţiative de la voi”, a mai declarat Vlad Plahotniuc.

El i-a îndemnat pe tineri să nu stea cuminţi în băncile lor, aşa cum le zic de obicei seniorii din politică. „A fost ales preşedintele ţării şi avem o perioadă de linişte, în care ne vom organiza şi vom moderniza partidul”, a mai declarat vicepreşedintele PDM, menţionând că în această construcţie formaţiunea se va baza pe tineri.

Sursa: Info-prim.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *