Frumusețe

Ţinuta pentru un interviu de succes

După săptămâni de căutări, după zeci de CV-uri şi scrisori de intenţie trimise la angajatori, vine ziua cea mare. Emoţiile sunt absolut acceptabile, mai ales că de acest interviu depinde viitorul dvs. Fiecare doreşte să arate impecabil, de aceea prima întrebare care străbate mintea fiecărei reprezentante a sexului frumos este „Cu ce mă îmbrac?”.

Un moment important este să nu amânaţi luarea deciziei până dimineaţă, pentru că vă va lua mult timp şi aţi putea întârzia la interviu. În plus, ţinuta nu trebuie să fie excesiv de modestă, dar nici ostentativ de elegantă, pentru că s-ar putea să vi se scoată din „punctaj”.

Roşu e pro-carieră
Roşu e o culoare la modă, atrage atenţia şi creează dispoziţie. Totuşi, aveţi grijă ca ţesătura şi croiala să fie clasice şi elegante.

Geantă practică
În poşeta dvs. va trebui să încapă hârtii, dosare şi alte lucruşoare pur feminine. O poşetă mare în carouri (dacă se potriveşte ţinutei), maro, neagră sau bleu e cea mai potrivită.

Coafura ordonată
Dacă aveţi părul lung, nu-l lăsaţi să fluture înaintea ochilor. Veţi crea o impresie foarte bună dacă vă veţi prinde părul cu o clamă elegantă într-un coc lejer.

Parfumul discret
Evitaţi parfumurile pătrunzătoare şi în general parfumatul în exces. Potenţialul angajator ar putea avea alergie la mirosurile puternice, sau nu va putea respira în prezenţa dvs. Optaţi pentru un parfum foarte delicat.

Respiraţie proaspătă
În afară de spălatul pe dinţi şi clătitul gurii de dimineaţă, mestecaţi o gumă înainte de interviu şi nu uitaţi să o aruncaţi în momentul în care intraţi în biroul angajatorului.

Stilul clasic
Pentru o întâlnire de birou, griul e culoarea cea mai potrivită. Ea poate fi asortată cu diferite culori, stă bine oricui şi conferă un aer de seriozitate celei care o poartă.

Sacoul – o piesă care nu e obligatorie
Un set clasic de jachetă şi pulover sau vestă şi bluză va fi la fel de bun. Mai mult chiar, aceste opţiuni sunt mult mai comode. Important este să asortaţi potrivit partea de sus cu fusta sau pantalonii.

Succes!
 
Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *