ActualitateSocial

Tiraspolul caută luptători pentru Putin? „Invităm la serviciul militar în Forțele Armate al Federației Ruse”

Tiraspolul ar fi adresat un mesaj tinerilor cu îndemnul de a se înrola în armata rusă.

Fostul deputat al Platformei DA Alexandru Slusari a publicat un mesaj cu un astfel de apel, lansat de Tiraspol, transmite Știri.md.

„Patrioții Republicii Moldova din Transnistria m-au rugat să public acest anunț, care deschis circulă în regiune, inclusiv prin canale de Telegram.

„Invităm la serviciul militar în Forțele Armate al Federației Ruse. Tinerii cu vârstele cuprinse între 19-40 de ani, cu cetățenie rusă, fără antecedente penale, cu studii sau cu catedra militară a Federației Ruse. Salariu de la 30.000 de ruble rusești, asigurare cu echipament, pachet social inclus, alimentație și asigurare cu locuință. După finisarea contractului militar deveniți membrul sistemului de economii și ipoteci al Forțelor Armate din Federația Rusă. Asta vă va aduce lunar 25.000 de ruble rusești.

Toate detaliile le puteți primi la interviu la care vă puteți programa la numărul de telefon: 0-779-53-032” a scris Slusari pe pagina sa de Facbook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. 30000 de ruble x 0,04 = 1200 RON, mai puțin decât minimul pe economie din Romania. Oare merită să îți riști viața sau chiar să mori pentru nimic??? Ruskii mir și mentalitatea de sclavi ai imperiului roșu o să dea răspunsul la această întrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *