Ultima oră

Tkaciuk a creat o mișcare extremistă în care pregătește provocatori, după modelul 7 aprilie

În realitate, Tkaciuk a plecat din Parlament pentru a se ocupa de Antifa, mișcarea antifascistă creată de colegul său din PCRM, Grigore Petrenco, o mișcare extremistă foarte periculoasă. Despre această mișcare știe și Vladimir Voronin și a acceptat crearea ei și chiar a sprijinit-o. Foarte curând este posibil să asistăm și la plecarea lui Petrenco.

Ce este mișcarea Antifa? Este o mișcare extremistă, care primește bani de la câteva companii din Rusia și de la raiderul numărul 1 al Moldovei, Veaceslav Platon. Scopul pentru care a fost creată această mișcare este acela de a destabiliza situația din țară, prin acțiuni violente, îndreptate împotriva unor instituții. În cadrul acestei mișcări sunt recrutați de mai mult timp tineri, dar și foști lucrători din SIS și alte instituții de forță.

Pregătirile au început cu mult timp în urmă, în două sate din Moldova, unde membrii grupării se întâlnesc periodic și sunt instruiți de traineri din Odessa și Rusia.‎ Prima instituție care ar urma să fie luată cu asalt este chiar Parlamentul Republicii Moldovei.

În ciuda teatrului făcut azi în Parlament, Vladimir Voronin știe de Antifa încă de la înființarea ei și e la curent cu planurile extremiste ale acestei grupări‎.‎ Se pare că plecarea lui Tkaciuk este doar o mișcare prin care cei doi încearcă să îndepărteaze cât mai tare acțiunile extremiste ale Antifa de PCRM, în realitate această organizație extremistă este satelitul PCRM.
 
Sursa: Hotnews.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *