Timpul Liber

Top 5 cele mai elegante parfumuri noi, perfecte pentru a începe un nou capitol în viața ta

Cred ca este o perioadă unde fiecare dintre noi visează la un nou început, la o schimbare în bine care să ne redea speranța și bucuria de trăi intens fiecare moment. Chiar dacă lucrurile nu întodeauna sunt roz, parfumurile au acest dar de a ne schimba starea de spirit, mai ales când suntem fascinați de o nouă aromă.

De aceea, pentru a începe un nou capitol în viața ta, îți recomandăm să încerci unul dintre aceste parfumuri care au fost lansate recent și deja au reușit să devină populare.

1. Chloe Rose Tangerine

Este parfumul femeilor curajoase și libere. O aromă explozivă, luminoasă, care atrage atenția oricui care trece pe laângă tine. Notele fructate de mandarină și coacăză neagră se îmbină foarte bine cu cele lemnoase și florale (cedru, ambra alba, trandafir), pentru a-ți oferi un parfum persistent și feminin, cu valențe complexe.

2. Burberry Her London Dream

Pur și simplu lasă-te cucerită de acest mix revigorant de lămâie și ghimbir, cu o inimă senzuală de trandafir, bujor și o bază lemnoasă (chihlimbar, mosc).

3. Marc Jacobs Perfect

Cu Marc Jacobs celebrează acele momente de bucurie absolută, iubirea, feminitatea și emoțiile autentice. Notele sale îți șoptesc că ești deja perfectă – nu mai trebuie sa faci nimic pentru a-i mulțumi pe cei din jur, ci doar să fii tu însăți. Un parfum floral, luminos și catifelat, cu note de inimă de lapte de migdale, note de vârf cu narcise și rubarba, ce îl fac absolut irezistibil, în timp ce baza de kasmeran conferă un vibe cool, complex, care te face să fii remarcată.

4.Chanel Coco Mademoiselle L’Eau Privée

Noua variantă Coco Mademoiselle e mult mai feminin și mai fresh, rămâne un parfum-semnatură de lux pe care îl vei adora de ani de zile. Mirosul este extrem de persistent și te transportă într-o atmosferă extravagantă a nopților din Paris, oferindu-ți o încredere pentru a ajunge acolo unde îți dorești cu adevărat.

5. Valentino Voce Viva

Fă-ți vocea auzită! Cu siguranță acestab va încerca să îți transmită noul parfum Voce Viva de la Valentino, care îți aduce în inimă frumusețea eternă a Romei. Bergamota din Italia este temperată de mandarină dulce și suculentă. Vei fi apoi cucerită de buchetul opulent de flori de portocală și gardenie.

Sursa: andreearaicu.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *