Horoscop

Top 5 cele mai inteligente zodii

 Vărsător
Este considerată ca fiind cea inteligentă zodie. Vărsătorul are capacitatea de a rezolva și cele mai dificile probleme de viață și găsește soluții pentru toți cei din jur. Nu-i stă nimeni în cale, atunci când dorește să-și ducă la capăt obiectivele și găsește întotdeauna o cale pentru a-și îndeplini dorințele. Are abilitatea de a face conexiuni acolo unde nimeni nu le vede și este înclinat spre tot ce este inovativ. Personalități în această zodie: Abraham Lincoln, Anton Chekhov.

 Taur
Dacă nu se nasc cu această inteligență, taurii muncesc atât de mult încât și-o dezvoltă. Nativii acestei zodii luptă din greu pentru ceea ce își doresc, nu suportă înfrângerile și se zbat mult pentru a ajunge pe primul loc. Perseverența îi aduce de cele mai multe ori pe culmi înalte. În plus, au o imaginație și o încredere în forțele proprii greu de egalat. Personalități în această zodie: William Shakespeare, Karl Marx, Sigmund Freud.

 Fecioară
Fecioarele sunt capabile să învețe și să găsească noi oportunităţi de evoluţie şi schimbare. Sunt firi echilibrate, calculate, ordonate și sunt adevărate genii, cel puțin la matematică. Deși au o inteleigență ieșită din comun, fecioarele sunt persoane modeste și sun pregătite să-ți ridice oricând moralul. Personalități în această zodie: Bernhard Riemann (matematician), Carl David Anderson (fizician).

 Capricorn
Nativii acestei zodii sunt întotdeauna pregătiți pentru ceea ce urmează să vină. Au o capacitate deosebită de a se adapta oriunde și oricând. De asemenea, persoanele acestea nu își consumă energia pe lucrurile care nu au nicio perspectivă, ci preferă să se concentreze asupra acţiunilor care îi vor propulsa. Își construiesc viaţa pe date şi fapte. În plus, se descurcă de minune la tot ce e practic și din domeniul real. Personalități în această zodie: Benjamin Franklin, Edgar Allan Poe.

 Scorpion
Scorpionii dețin controlul la orice, sunt foarte curioși și vor să știe totul. Când își dorește cu adevărat ceva, nimeni nu poate fi mai focusat decât acest nativ ambițios. De asemenea, aceștia sunt renumiți pentru capacitatea lor de a-i manipula pe alții. Au o gândire iute și pot face cu ușurință planuri și strategii pentru viitor. În schimb, scorpionilor le lipsește capacitatea de adaptare, fug după idealuri, sunt preocupați de chestiuni existențiale. Personalități în această zodie: Albert Camus, Fyodor Dostoevsky. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. Tocmai voi, moldovenii, buni cunoscători ai rusei, ați ajuns să scrieți „Chekhov” și „Fyodor Dostoevsky”?!! Copiați pe necititelea, nu vă obosiți să corectați, sau nici nu știți ce să corectați? Astea-s transliterări din alte limbi. V-a tradus google-ul din engleză și n-ați rumegat deloc. În română, transliterăm în alfabet românesc: Cehov și Fiodor Dostoevski. Așa le scriem numele. Dar poate nici n-ați auzit de ei (cu școala care se face azi…) și-atunci, normal, de unde să știți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *