IT&C

Top 5 cele mai tari gadgeturi 3D fără ochelari

 1. Toshiba 4K2K TV
Primul televizor 3D care nu necesita ochelari pentru vizualizarea continutul video este Toshiba 4K2K TV, disponibil in magazine chiar incepand cu luna viitoare. Televizorul Toshiba vine in doua variante, cu ecrane de 55 de inci si 65 de inci, va avea o rezolutie de 3840×2160 si va costa 7.999 de euro, un pret ridicat, deocamdata.

2. Sony 3D Blu-ray player
Sony 3D Blu-ray player este un player portabil Blu-Ray care dispune de un ecran de 10,1 inci (identic celui folosit pe multe tablet PC-uri). Rezolutia ecranului este de 1366×768 pixeli.
Sony 3D Blu-ray player va afisa imaginile 3D fara sa aveti nevoie de ochelari, dar pentru ca deocamdata este doar un prototip, producatorul nu a dat detalii privind data de lansare sau pretul.

3. HTC EVO 3D
HTC EVO 3D este un smartphone produs de taiwanezi care dispune de un display de 4,3 inci cu capabilitati 3D auto-stereoscopice. Telefonul are si camere foto de 5 MP care pot captura atat imagini 2D, cat si 3D.

4. Sony Bloggie 3D camera
Sony Bloggie 3D camera este o camera foto / video 3D care va ajunge in magazine abia anul viitor. Pretul estimat de Sony pentru camera 3D este de aproximativ 250 de dolari. Pe langa faptul ca poate filma 2D si 3D, camera Sony poate afisa clipurile pe un ecran LCD 3D.
Evident, gadgetul poate fi conectat la un televizor compatibil.

5. LG Optimus 3D
HTC nu este singurul producator de smartphone-uri care a adoptat tehnologia 3D pe device-urile sale.
LG propune telefonul inteligent Optimus 3D, un device cu un ecran generos, care ofera experienta 3D glasses-free. Dispozitivul poate converti imaginile si clipurile 2D in 3D.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *