Tendințe

TOP 5 parfumuri persistente pentru femei

Parfumul este o parte importantă a look-ului tău, aplicându-le indiferent de ocazie. Începând cu secolul XVIII aromele amețitoare de lungă durată, ce asigură persistența nuanțelor pe parcursul întregii zile, au devenit parametrii principali spre care tind toți producătorii. Pe lângă durabilitatea sonoră, esențele se mai clasifică în parfumuri cu nuanțe florale-fructate și acvatice, concepute pentru o plimbare ziua, iar pentru seară sunt nuanțele orientale și aldehide. Am selectat cele mai bune parfumuri pentru femei pentru orice gust, pentru a te ajuta să găsești exact ceea ce ți se potrivește

Yves Saint Laurent Black Opium

Clasamentul top parfumuri femei, este deschis de uimitoarea aromă Black Opium – extrem de puternică și persistentă. Traseul parfumat se deschide cu nuanța picantă a piperului roz îmbinat armonios cu flori de portocal și pară, trecând treptat la note dulci de vanilie, lemn de cașmir delicat și patchouli. Esența nu devine niciodată plictisitoare, potrivindu-se destul de organic pentru utilizarea de zi cu zi.

Sisley Izia La Nuit

Această compoziție te amețește literalmente cu dulceața ei. Baza aromei o constituie nuanțele de trandafiri, coacăză și magnolie, care lin recurc în aromele de mușchi și patchouli, iar vanilia și ambroxidele fixează esența, ceea ce permite denumirea parfumului ca unul dintre cele mai longevive.

Tiziana Terenzi Kirke

Considerat ca unul dintre cele mai bune parfumuri de dame își deschide buchetul aromatic cu nuanțele de vârf de zmeură, fructul pasiunii și coacăză neagră, iar traseul parfumat este fixat de notele de lăcrămioare și vanilie cu mosc – rezultând un desert dulce de fructe de pădure care va rezista până seara, încântându-i pe alții cu respirația răcoritoare a unei grădini coapte.

Giorgio Armani Si

Compoziția unică și elegantă a renumitului brand este plină de simplitate și eleganță în același timp. Buchetul uimitor, senzual și carismatic, format din note de coacăză neagră, trandafir de mai și frezie albă, combinate cu vanilia, perfect se potrivește pentru femeile de succes și încrezute în sine – fiind pe dreptate considerat cel mai persistent parfum pentru femei.

Lancome La Vie Est Belle

Compoziția fermecătoare, armonioasă și subtilă dezvăluie note de coacăză neagră și pară, fiind completate de iasomie, floare de portocal, precum și vanilie, iris și praline. Look-ul grațios și stilat va fi perfect completat cu ajutorul acestei esențe seducătoare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *