Actualitate

Trafic feroviar blocat. O mașină a aterizat pe calea ferată

 Un şofer de 49 de ani a fost protagonistul unei cascadorii demne de filmele de acţiune, astăzi între Braşov şi Hărman. A zburat cu maşina de pe şosea după ce a derapat şi a aterizat direct peste şinele de cale ferate.

Traficul feroviar a fost blocat timp de 40 de minute. Două trenuri de călători, dintre care unul internaţional au fost oprite în gara din Hărman până când maşina a fost ridicată de pe şine. Cercetările au arătat că şoferul era băut în momentul producerii incidentului. Bărbatul a scăpat fără nicio zgârietură.

„Un bărbat de 49 ani, din judeţul Braşov, care a condus un autoturism pe DN 11, dinspre Braşov spre Hărman, la km 7, a derapat, a ieşit în afara părţii carosabile, s-a rasturnat şi s-a oprit pe calea ferată. Au rezultat doar pagube materiale în urma incidentului. Bărbatul a fost testat din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat. iar rezultatul a fost 0.49. Calea ferată a fost blocată aproximativ 40 minute până la ridicarea vehiculului. S-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului“, a declarat Gabriela Dinu, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov. 

Sursa: adevarul.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *