Chișinău

Trafic infernal în sectoarele Buiucani și Centru ale capitalei

Martorii spun ca au stat in aceasta dimineata aproape o ora in ambuteiaj. Strada Calea Iesilor ca si bulevardul Stefan cel Mare aratau ca niste cozi infinite din cauza randurilor uriase de autoturisme. Soferii blocati in ambuteiaj sunt nemultumiti si spun ca de vina se fac autoritatile locale, care fac lucrarile ziua si nu noaptea cand sunt mult mai putine masini.

Strada Mihai Viteazu este inchisa de sambata pana maine. Aici au loc lucrari de reconstructie a retelei termice.

Vezi mai jos cum este redirectionat traficul rutier:

TROLEIBUZE

Ruta nr. 21
Tur: de pe str. Bogdan Voievod pe bd. Renasterii Nationale, bd. Grigore Vieru, str. Cosmonautilor, str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni, bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. A. Sciusev, str. Constantin Stere, str. V. Belinski, str. Ion Creanga si in continuare pe traseul stabilit.

Retur: de pe str. Ion Creanga pe str. V. Belinski, str. Vasile Lupu, str. Constantin Stere, str. A. Sciusev, bd. Stefan cel Mare si Sfint, str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni, str. 31 August 1989, str. A. Puskin, str. Cosmonautilor, bd. Grigore Vieru, bd. Renasterii Nationale, str. Kiev, str. Alecu Russo si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 23
Tur: de pe str. Bogdan Voievod pe bd. Renasterii Nationale, bd. Grigore Vieru, str. Cosmonautilor, str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni, bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. Calea Iesilor si in continuare pe traseul stabilit.

Retur: de pe str. Calea Iesilor pe bd. Stefan cel Mare si Sfint, str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni, str. 31 August 1989, str. A. Puskin, str. Cosmonautilor, bd. Grigore Vieru, bd. Renasterii Nationale, str. Kiev, str. Alecu Russo si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 29
Tur: de pe str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni pe str. 31 August 1989, str. A. Puskin, str. Cosmonautilor, bd. Grigore Vieru, bd. Renasterii Nationale, str. Calea Orheiului, str. Petricani si in continuare pe traseul stabilit.

MICROBUZE

Ruta nr. 114
Tur: de pe str. Mircesti pe sos. Balcani, str. Calea Iesilor, bd. Stefan cel Mare si Sfint, A. Sciusev in continuare pe traseul stabilit.
Retur: de pe A. Sciusev pe bd. Stefan cel Mare si Sfint, str. Calea Iesilor, sos. Balcani, str. Mircesti.

Ruta nr. 121
Tur: de pe str. Petricani pe sos. Balcani, str. Calea Iesilor, str. Ion Creanga si in continuare pe traseul stabilit.
Retur: de pe str. Ion Creanga pe str. Calea Iesilor, sos. Balcani, str. Petricani si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 123
Tur: de pe str. Petricani pe sos. Balcani, str. Calea Iesilor (pina la piata Dimitri Cantemir).
Retur: de pe str. Calea Iesilor (piata Dimitri Cantemir), sos. Balcani, str. Petricani si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 126
Tur: de pe str. Albisoara pe str. Petru Rares str. Mitropolit G. Banulescu Bodoni, bd. Stefan cel Mare si Sfint, str. Ion Creanga si in continuare pe traseul stabilit.

Retur: de pe str. Ion Creanga pe bd. Stefan cel Mare si Sfint, str. A. Puskin, str. Cosmonautilor, bd. Grigore Vieru, bd. Renasterii Nationale, si in continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 192
Tur: de la statia terminus printre blocurile locative pe str. Albisoara si in continuare pe traseul stabilit.

Retur: de pe str. Albisoara printre blocurile locative – la statia terminus.

Rutele nr. 108, 135, 171, 185
Tur: de pe str. Alexandru cel Bun pe str. Sfatul Tarii, str. Mitropolitul Dosoftei, str. Serghei Lazo, bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. Ion Creanga si str. Calea Iesilor si in continuare pe traseele stabilite.

Retur: de pe str. Ion Creanga si de pe str. Calea Iesilor pe bd. Stefan cel Mare si Sfant si in continuare pe traseele stabilite.

Rutele nr. 103, 136, 160, 174
Tur: de pe str. Alexandru cel Bun pe Mitropolit G. Banulescu-Bodoni, bd. Stefan cel Mare si Sfant, str. Ion Creanga si str. Calea Iesilor si in continuare pe traseele stabilite.

Retur: de pe str. Ion Creanga si de pe str. Calea Iesilor pe bd. Stefan cel Mare si Sfant in continuare pe traseele stabilite.

Conducatorii auto care traverseaza zona sunt rugati sa respecte semnalizarea rutiera temporara. 

Sursa: PROTV.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *