ActualitateEconomie

Trafic intens la unele dintre punctele de frontieră ale Bulgariei cu România

Traficul este intens, sâmbătă dimineaţă, la unele dintre punctele de frontieră ale Bulgariei cu România, raportează Poliţia bulgară de Frontieră.

La Punctele de Trecere a Frontierei Kardam, Durankulak şi Oriahovo, circulaţia este intensă pentru autoturisme şi tiruri, la ieşirea şi intrarea în Bulgaria. Traficul se desfăşoară normal, la graniţa cu Grecia. Prin punctele de trecere a frontierei Makaza, Zlatograd şi Ivailovgrad, pot tranzita doar autoturisme şi microbuze. Circulaţia este normală şi la frontiera cu Serbia. La punctul vamal Kalotina, se efectuează lucrări de modernizare, care impun îngustarea temporară a benzilor rutiere şi reorganizarea circulaţiei autovehiculelor, astfel încât timpii de aşteptare se pot prelungi.

La frontiera cu Turcia şi Macedonia de Nord, traficul se desfăşoară normal.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Ce e ala “trafic intens” ? Este trafic normal, chiar mai mic decat in Occident. Problema este ca ar fi trebuit sa avem pana in 10 poduri peste Dunare, care sa ne lege de Bulgaria si noi avem numai unul, si ala amarat. Infrastructura rutiera este la pamant, din nepasarea hotilor de la guvernare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *