Social

Trafic rutier redirecționat în zona șantierului de reabilitare a podului peste râul Bîc

Traficul rutier va fi redirecționat în zona șantierului de reabilitare a podului peste râul Bîc și a pasajului peste calea ferată. Mijloacele de transport vor circula pe podurile noi construite, transmite MOLDPRES.

Astfel, în perioada de executare a lucrărilor de construcție, circulația pe podul peste râul Bîc și pasajul peste cale ferată se va realiza prin trei benzi de circulație, dintre care două benzi pe direcția Leușeni-Dubăsari și o bandă pe direcția Dubăsari-Leușeni. Benzile de circulație vor avea lățimea de 3,5 m fiecare și vor fi delimitate prin marcaj rutier provizoriu de culoare galbenă. 

De asemenea, pentru asigurarea accesului către str. Pietrăriei au fost amenajate benzi de circulație cu îmbrăcăminte rutieră provizorie adiacente drumului existent.

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) a anunțat astăzi că fluxul de transport va fi redirecționat pe podurile noi construite, în conformitate cu schema de organizare a circulației rutiere, elaborată în concordanță cu solicitările agenților economici din zona respectivă.

ASD a îndemnat participanții la trafic să circule cu prudență în zona șantierului și să se conformeze mijloacelor de semnalizare rutieră.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *