Social

Traficanti de droguri depistati de politistii din Drochia (VIDEO)

Acum tînărul este cercetat penal și dacă va fi găsit vinovat, riscă de la 3 la 7 ani de închisoare.

Un alt caz de circulație a substanțelor narcotice a fost depistat în orașul Drochia.

Astfel, în cadrul măsurilor speciale de investigaţii, polițiștii au stabilit că un bărbat de 39 de ani, locuitor al orașului Drochia, consumă și păstrează substanțe narcotice la domiciliu.

În urma perchezițiilor efectuate, oamenii legii au depistat aproximativ 1 kg de substanţă vegetală uscată/umedă de culoare brună asemănătoare cu paiele de mac, seringi cu diferite volume, vase cu resturi specifice în care s-au preparat substanţele narcotice și 10 sticle cu acetonă, dintre care cinci pline.

Suspectul este cercetat în stare de libertate. Acesta nu este la prima abatere de la legislație, anterior judecat pentru infracțiuni similare.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală în baza art.217 alin 4 Cod Penal al RM. Dacă i se va demonstra vinovăţia, bănuitul riscă închisoare de la 1 la 6 ani.

Combaterea acestui flagel este prioritar pentru Poliție, astfel, instituția noastră va continua să întreprindă măsuri ferme pe linia prevenirii și combaterii infracționalității, respectiv a traficului de droguri, scopul fiind asigurarea securității cetățenilor, în slujba cărora își desfășoară activitatea.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *